Wie ben ik

                                                                                         

Na mijn studies opleidingskunde en chemie ben ik werkzaam geweest in het onderwijs, de zorgsector en het bedrijfsleven. Terugkijkend was coaching altijd een rode lijn in mijn ontwikkeling. Dat heeft vanaf 1999 formeel vorm gekregen als coach en adviseur verbonden aan het Centrum voor Excellent Leiderschap en aan Kessels en Smit, The learning company. Vanaf 2004 ben ik zelfstandig professional.
Maar ontwikkeling stopt niet; inmiddels geaccrediteerd (executive) coach en gecertificeerd mediator en master in Conflicthantering heb ik in 2015 de Governance Opleiding afgerond. Steeds met als doel op alle niveaus in organisaties in steeds complexere situaties en bij gecompliceerde vragen een bijdrage te kunnen leveren aan de oplossing.    


Als ambassadeur van mijn vak heb ik het Conflicteyes-model ontwikkeld dat helpt conflicten te duiden en de oplossingsrichting te bepalen. Ook ben ik kerngroeplid van de Vakgroep Executive Coaches (Financiën/ Partnerships) en zet me in voor het stimuleren en professionaliseren van executive coaching.

Daarnaast heb ik meerdere artikelen geschreven, een boek gepubliceerd en schrijf ik onregelmatig blogs.

 

Partners

 

Van Opstal en Partners

Hebben Mediation bij arbeidsconflicten als core-business en zijn op dat gebied een van de grootste bureaus van Nederland.

 

Nyenrode Business Universiteit

(post) Academische opleiding voor executives, bestuurders en leidinggevenden.

 

Bob Kievits

Interim manager vanuit Kievits Management B.V., ook als associé verbonden aan Boer Croon executive management.